Olen monipuolinen kirjoittamisen ja viestinnän ammattilainen. Innostun melkeinpä kaikesta ja taivutan tuon innostuksen tekstiksi.

KIRSI HAAPAMATTI

Olen monipuolinen kirjoittamisen ja viestinnän ammattilainen. Kirjoittaminen on supertaitoni. Innostun helposti. Se näkyy työni laadussa: teen hyvää, mieleenpainuvaa ja vetävää jälkeä. Haluan, että lukija näkee, mitä nähtävissä on.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri, pääaineeni Jyväskylän yliopistossa oli journalistiikka. Sitä ennen opiskelin suomen kieltä ja kirjallisuutta Oulun yliopistossa. Vuonna 2015 minusta tuli esikoistietokirjailija ja kirjojen kirjoittamisesta intohimoni. Siitäpä ponnahti myös Toiset tarinat -kustantamo, jonka perustin kollegan kanssa joulukuussa 2017.

Olen työskennellyt vapaana toimittajana vuodesta 2006. Sitä ennen työskentelin toimittajana, toimitussihteerinä, editoivana toimittajana, tiedottajana ja tiedotuspäällikkönä.  Asiakkaani ovat pääasiassa yleisaikakauslehtiä, asiakaslehtiä, kodinlehtiä ja maaseutu- ja ympäristöaiheisia julkaisuja. Tarjoan myös tiedotus- ja viestintäpalveluita hankkeille, yrityksille ja tapahtumajärjestäjille. Teen copywriterin töitä mainostoimistoille. Haamukirjoitan mielelläni tietokirjallisuutta. Olen myös kustannustoimittanut muiden kirjoja.

Olen sujuvakynäinen ja utelias toimittaja.  Tiedonjanoni näkyy juttujeni hyvänä laatuna. Erityisen innokkaasti tartun yritys-, ympäristö- ja maaseutuaiheisiin. Ideamyllyni on tehokas, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos organisaatiosi tarvitsee viestinnällisiä apuja.

Asun Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella, mistä liikun sujuvasti juttukeikoille ympäri maata. Minulla on hyvä valokuvaajaverkosto yhteistyötä varten ympäri Suomen. Tarvittaessa kuvaan juttuihini myös itse, vaikka mieluiten työskentelenkin ammattivalokuvaajan parina.

Sivutoimena, tai oikeastaan elämäntapana, pyöritän pientä maatilaa. Tilalla asuu hevosia, vuohia, kanoja, koiria ja kissoja. Nautin metsissä kulkemisesta ja kotieläinten hyväätekevästä seurasta. Olen mukana luonnonsuojelutyössä. Luonnossa liikkumisen lisäksi lajini on jooga.

Linkki käyntikorttiini Freelanceyhdistyksen sivuilla.

Ammattijäsenyydet: Journalistiliitto (Freet), Maataloustoimittajat ry ja Ympäristötoimittajat ry.

Tietosuojaseloste